onurcan23 Co-Admin
| Konu: KOMEDİ FIKRALAR Salı Ocak 20, 2009 10:51 pm | |
| Bazı şeyLer varDır ki açıkLanamAz Çiftçinin biri komşu barda oturmuş deli gibi içerken arkadaşı gelmiş; - Hey, bu güzel günde niye sarhoşlar gibi oturup içki içiyorsun ki? Çiftçi:Bazı şeyler vardır ki açıklanamaz.. Adam : Bu kadar kötü olan şey ne? Çiftçi: Bugün oturmuş bizim ineği sağıyordum. Kova tam dolmuştu ki sol ayağıyla bir tekme attı ve kova devrildi. Adam : Tamam ama buna bu kadar üzülmeye değmez... Çiftçi:Bazı şeyler vardır ki açıklanamaz.. Adam : Sonra ne oldu? Çiftçi: Bende bir ip aldım ve sol ayagını yandaki direğe bağladım... Adam : Sonra ? Çiftçi: Tekrar oturdum sağmaya devam ettim . Kova tam dolmuştu ki sağ ayağıyla bir tekme daha attı ve kova yine devrildi. Adam : Yine mi? Çiftçi: Bazı şeyler vardır ki açıklanamaz.. Adam : Sonra ? Çiftçi: Bende başka bir ip alıp sağ ayağını da yandaki direğe bağladım. Tekrar sağmaya başladım. Tam kova dolmustu ki aptal inek bu kez de kuyruğuyla bir kova sütü devirdi.. Adam : Hmmm... Çiftçi: Bazı şeyler vardır ki açıklanamaz.. Adam :Sonra ne yaptın peki? Çiftçi: Bende baska bir ip aradım bulamııynca da kemerimle ineğin kuyruğunu tavana bağladım. Ve tam o sırada pantolonum düştü ve karım içeri girdi.... (= Bazi şeyler vardır ki açıklanamaz...
************************************************** *
Kayserili ve Cin
Gözleri kör yanliz ve yoksul bir Kayserili kırlarda başıboş dolanırken bastonuna değen sihirli lambayı alıp içinden cini çıkarmayı basarmis. Bu isten hayli bıktığı belli olan Cin Kayseriliye söyle bir baktıktan sonra;
- "Senin hayli isteğin vardır; simdi sen gözlerin açılsın istersin, zenginlik dilersin, evlenmeği arzularsın, ama uğraşamam.. Sadece bir dileğini yerine getireceğim. İyi düşün ve ne isteyeceksen iste.." demiş.
Kayserili biraz düşündükten sonra: - "Çocuğumun saatlerce altınlarımı saymasını görmek istiyorum (=
Takma Kafana Genç adam sevgilisiyle birlikte kosa kosa eve gelmis: -'Anneeee, babaaaa...Iste karsinizda dünyanin en güzel kizi ve biz evleniyoruz.!!!' demis. Annesiyle babasi çok heyecanlanmislar. Hep birlikte yemek yenmis,derken babasi genç adami bir kenara çekmis, ve demis ki : -'Bak oglum....Annenle ben 30 yildir evliyiz, o harika bir es ve harika bir annedir ama yatakta hiç bir zaman beni yeterince mutlu edemedi...Benim de baska kadinlarla birlikte olmaktan baska çarem yoktu... Bu yüzden, ne yazik ki gerçegi bilmelisin... Bu kizi taniyorum, annesini de.Oglum bu kiz senin kardesin...' Genç adam çok sasirmis çok da üzülmüs, ama tabii yapacak bir sey yok ve kizla ayrilmislar.Bir kaç ay sonra genç adam yine kizlarla görüsmeye baslamis, derken bir sene sonra yine yaninda güzel bir kizla eve gelmis ve: -' Anneeee, babaaaaaa iste sonunda hayatimin kadinini buldum.Ve evlenme teklifimi kabul etti.!!' demis. Yine hep birlikte kahveler içilmis,konusmalar tanismalar derken babasi yine genç adami bir kenara çekmis ve : -'Oglum bunu söylemekten nefret ediyorum ama ben bu kizi da tanidim, onun annesiyle yillar önce beraber olmustum ve o da senin kardesin...' demis. Genç adam artik iyice yikilmis ve olanlari annesine anlatmaya karar vermis : -'Anne.Iki kez sevgililerimi sizinle tanistirmaya eve getirdim,ve babam ikisinin de anneleriyle zamaninda isi pisirmis.Iki kizin da benim kardesim oldugunu söyledi... Bilmen gerektigini düsündüm...' Annesi gülmüs: -'Oglum sen onun sözlerini kafana takma, o senin gerçek baban degil..' =p
[size=16]Amerikalı mühendis
Malum zamanların birinde KAYSERİ'DE Amerikalıların yardımı ile karayolu çalışmaları yapılıyormuş.Bölgeye yakın bir köyde de Köylüler bir patika yolu yapıyorlarmış.Bunun için bir eşeği tepeye doğru kovalayıp onun geçtiği yeri sertleştirerek yolu tamamlıyorlarmış. Malum hayvan içgüdüsel olarak hedefe doğru en az yorucu yolu seçer ya!... Bu köylüler, O sırada orada vazifeli olan bir Amerikalı mühendisin dikkatini çekmiş.Mühendis olanları merak ederek tercümanı -ya da karayolu projesinin bir Türk Yetkilisi-ile yanlarına gitmiş -"Kolay gelsin, ne yapıyorsunuz burada böyle?" İçlerinden en uyanık olanı; -"Yol yapıyoz" diye cevap vermiş. -"E, bu eşek ne işe yarıyor?" Köylü genel işlem sırasını şöyle bir anlatmış. Eşeğin yolun nereden geçeceğine karar verdiğini söylemiş. Amerikalı mühendis çok ilginç bulduğu bu fikre yerlere yatmış gülmekten: -"Eee...Eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz?" -"O zamanda amerikadan mühendis getiriyoruz!
************************************************** *
[size=16]Sabahın erken saatleri olduğundan yollar bomboştur. Adam, bir süre sonra bölgenin yerlisi olduğunu plakasından anladığı bir aracın arkasına takılıp, içinden de "Madem ki bu memleketin insanları, radar olup olmadığını da biliyorlardır" deyip araçla aynı hızda seyahat etmeye başlar. Aracın sürücüsü gaza bastıkça basar, adam da basar. Hız olur 150-160 civarı. Öndeki arabadan arada bir arkaya bakarlar, adam onlara gülümser, onlar adama... Fakat biraz sonra trafik ekipleri ortaya çıkar. Sağa çekin işareti ile her iki arabayı da durdururlar. Polis memuru öndeki araçla bir şeyler konuşur ve gülerek adama doğru gelir. "Beyefendi hız limitini aştınız lütfen ehliyet ve ruhsat" Adam öndeki araca ceza kesmeyen polis memuruna anlam verememiş, kafasında bin türlü rüşvet senaryoları kurarken bir hışımla; "Öndeki araca neden ceza kesmiyorsunuz da sadece bana kesiyorsunuz?" diye sorar. Aldığı cevap inanılmazdır: "Beyefendi öndeki araç bizim gezici radarımızdır, sabit radar bozuldu da...." (=
AXESS
55-60 yaslarinda cek tahsili icin bekleyen bir musteriye kart pazarlamak isteyen stand gorevlisi sorar
- Bey efendi bakabilirmisiniz Axesiniz varmi acaba?
Musteri omuz hizasindan ters ters soru soran kiza bakar.....
Kiz tekrar israrla sorar...
-Axesiniz varmi acaba ?
Adam sinirli bir sekilde kiza bagirmaya baslar.
- Sana ne benim abdesimden.. abdesim vardir, yoktur..camiye mi geldik ? (=
************************************************** ******************** +++Rep esirgemeyin
[/size][/size] | |
|
Buraqaga FORUM KURUCUSU
Mesaj Sayısı : 184 Tecrübe : 2147483647 Puanı : 10 Kayıt tarihi : 20/01/09 Nerden : Edirne==>Isparta
| Konu: Geri: KOMEDİ FIKRALAR Salı Ocak 20, 2009 11:03 pm | |
| ehehe +rep olsa ama yarın yeni forumu kuruom vbulletinyedekleme yaparsam bunlar boşa gidmeyecek | |
|